Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε  μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα  αποστέλλονται και πάλι με courier σε δύο έως  επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η www.sherpaclothes.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και  ανωτέρας βίας οπότε και  η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.  Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3,40 ευρώ,  αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος είναι 5.9 ευρώ, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 70€, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από την Εταιρεία ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (SHERPA)
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2262400497 ώστε να σας περιμένουμε!

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

1.    Έξοδα αποστολής δεμάτων που έχουν προπληρωθεί με έμβασμα ή μέσω         πιστωτικής          κάρτας:
Courier – Ταχυμεταφορά:  Ευρώ € 3,40 (παράδοση στο χώρο σας)

2.    Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή με χρήση Courier:
Courier: Eυρώ € 5,90. Παράδοση σε 1-3 ημέρες στο χώρο σας.

Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 5 κιλών.  Για παραγγελίες βάρους άνω των 5 κιλών η χρέωση είναι € 1,00 ανά επιπλέον κιλό.